SPRINGKASTELEN

Alle te huur aangeboden springkastelen hebben een keuringscertificaat.

Springkasteel huren op weekdag=-50%  deze actie is enkel geldig in straal vkm van Ertvelde.Leveringen vanaf 9u en ophalen om 18u voor de kortingen van -50%.Voor de bestellingen in het weekend of tijdens feestdagen worden de springkastelen later opgehaald (in samenspraak met onze klanten.

De betaling gebeurt cash op dag van evenement !

 

Wij werken niet met goedkope ongekeurde kussens, maar met kwaliteitsproducten van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Daarnaast onderscheiden wij ons van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen grondig gecontroleerd en gecheckt op mogelijke gebreken en risico’s. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat namelijk altijd te koste van kwaliteit en dus veiligheid! 

Elke prijsofferte is inclusief:

 • Levering
 • BTW
 • Installatie
 • Strenge Veiligheidscontrole
 • Demontage
 • Al onze springkussens zijn stuk voor stuk gecertificeerd, volgens de nieuwe  veiligheids- en kwaliteitsnorm.
 • Wij hebben meerdere springkussens die voorzien zijn van een dak, waardoor de kinderen ook kunnen springen bij wat minder weer.
 • Tevens geeft Crazy jump een droogweer garantie .Het kan niet altijd mooi weer zijn in België en daarom valt een feestje wel eens in het water. Daar hebben wij iets op gevonden:  bij slecht weer kosteloos mag annuleren zonder enige kost of andere verplichting.Hier mee loopt u geen risico als u op tijd wil reserveren.
 • LET WEL ,mensen met slechte bedoelingen die misbruik maken van deze service krijgen wel factuur opgestuurd.
 • We vragen geen voorschot en rekenen wij geen kosten bij afzegging. Bij Crazy jump betaalt u voor hoge kwaliteit en uitstekende service zonder verborgen kosten.Onze producten zorgen alvast voor vele uren pret!
 •  Onze springkastelen worden steeds door onze diensten opgesteld, dit conform de wettelijke verplichtingen
   De klant dient enkel stroom te voorzien
  Wij zien uw bestelling graag tegemoet en zullen uw bestelling met zorg behandelen.
  Onze attracties zijn gecertificeerd en gekeurd.

Wij leveren  springkastelen in  Assenede, Bassevelde , Belsele ,Boekhoute ,De Klinge , Sas van Gent ,Mariakerke , Doornzele , Moerbeke  ,Terneuzen , Eeklo , Evergem , Gent , Sijsele Gijzegem , ,KaprijkeKemzeke,Ertvelde,Assenede,Evergem,Lembeke,Zelzate,Zomergem,Waarschoot,Kaprijke,Eeklo,Gent,...

 

Voordelige combi-paketten

Voordelige prijzen voor grote evenementen door uw vereniging of school! Huur een combi pakket en geniet van onze speciale kortingen.

Springkasteel huren op weekdag=-50% (uitgezonderd op communiedagen,lentefeesten,feestdagen)LET OP deze actie is enkel geldig in straal van 20km van Ertvelde.

Met steeds goed onderhouden materiaal en full-service pakket, hopen wij U te overtuigen om partners te worden voor al jullie mooiste moment.Momenteel vragen wij om onze andere website te consulteren betreffende onze springkasten www.crazyjump.be daar onze nieuwe modellen nog niet allemaal beschikbaar zijn

 0494/171126

Wij danken U voor de interesse in ons bedrijf.