Binnenspelen /kleuterhoekje

Spelen

Heeft u al ooit een kinderspeelhoekje in je lievelingsrestaurant? Wij hebben tal van mogelijkheden om uw kinderen naar hartelust te laten genieten.Heel leuk voor babyborrels of kinderhoeken op evenementen of feestjes!

UW KINDEREN TEVREDEN =UW FEESTJE GESLAAGD.

Onze indoor binnenspelen zijn ideaal voor entertainment in binnenspeeltuinen, indoor evenementen of voor het creëeren van

een speelhoekje in uw horeca-zaak of bedrijf

Al onze  spelen zijn gemakkelijk schoon te maken en voldoen aan alle benodigde veiligheidseisen.

De spelen worden geleverd vanaf een huurprijs van 80 eur

Zelf afhalen is steeds mogelijk!

Meerdere elementen softplay. Huurprijs 75€/ganse pakket Onze softplay is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en voldoet aan alle Europese eisen.
'Gus de Rups' laat kinderen ontdekken, spelen en klauteren! Huurprijs 50€
Huurprijs per dag 5€
Huurprijs 10€/dag
Huurprijs 5€/dag
Huurprijs 10€/dag Deze heeft twee activiteiten .Andere kant heeft een ander spel.
Huurprijs 5€/dag

Grote lego blokken

Grote lego blokken op uw feest =gegarandeerd succes voor klein en groter

Met het huren van grote legoblokken, ofwel bouwblokken en speelblokken kunnen kinderen allerlei prachtige kunstwerken maken. Een grote toren, hut of andere creaties kunnen kinderen zelf gaan bouwen. Erg geschikt voor kinderen die alles zelf willen ontdekken.

Grote legoblokken huren doe je bij Crazy jump City . Deze grote legoblokken bestaan uit grote en kleine evenals diverse kleuren. Met het huren van deze lego blokken is het kinderfeest geslaagd

Wij leveren een complete set bouwstenen met dakpannen (in totaal 170 stks)

Wij vragen dan ook bij ophaling dat deze compleet blijft!Anders zijn we verplicht de kost van nieuwe set aan te rekenen.

Elke speler speelt een balletje en elke omver geworpen kegel levert één punt op. Een spel bestaat uit 10 beurten. Wie haalt de hoogste score en haalt meteen alle 6 kegels onderuit?